ING DINA. Bebener Humorous

ISBN 9785005098474
Rightsholder Издательские решения
Source of rights ООО «ЛитРес»
Categories Horror & Occult, Action-Adventure Fiction, Comic Fiction, Contemporary Russian Literature
By StaVl Zosimov Premudroslovsky
Languages English
Age requirements 18+

3.17 USD

Download options:

  • FB2
  • TXT
  • RTF
  • PDF
  • MOBI
  • EPUB
Koleksi iki nyritakake babagan umur lapisan paling rendah saka Rusia sing kuat, ora lengkap lan sumber daya Rusia.Nanging wong-wong sing ora duwe omah Rusia ora semangat lan nemu kabungahan ing kabeh.Ora ana politik, mung ana urip sing gampang kanggo wong-wong iki. Dheweke minangka jiwa Rusia, jagad sing podo karo lan sebagean ing kene mbukak kanggo kabeh.Waca lan seneng, nanging aja kejiret. Novel iki disenengi dening Donald Trump…#Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang..